Vigtig sejr over Hvidovre

Lørdag blev det til en vigtig 2-1 over Hvidovre efter 0-0 ved pausen. Dermed byttede vi plads i tabellen og ligger nu nr. 8.
 
Det var stegende hedt på Riisvangen, og der blev aftalt med dommeren, at der blev indlagt en vandpause efter 25 minutter. Kampen startede også stille og roligt uden voldsomt tempo, og chancer var der ikke mange af. De første par chancer tilfaldt Hvidovre, men vores keeper Peter Ravn tog sig godt af skudene. Vi havde valgt at gå lidt længere tilbage og det holdt Hvidovre fra store chancer. Vi skabte dog heller ikke så meget, men det ændrede vi på i pausen.
 
2. halvleg gik vi noget mere offensivt til værks, og vi satte os på kampen. Vi kom foran 1-0 ved Anders Nissen efter en flot aflevering af Martin Frandsen. Det burde være blevet 2-0 efter store chancer til Morten Bundgaard og Khaled Paikar, men stolpen og målmanden hev en flot redning frem og dermed var kampen stadig åben. Og stik imod det hele fik Hvidovre udlignet efter 84 minutter, da Lazarevic steg til vejrs og headede udligningen ind til 1-1. Der skulle dog kun gå 2 minutter, og så var vi farlige igen. Vi fik straffespark efter en Hvidovre spiller havde taget den med hånden i feltet og Malte Færge var sikker fra 11-meter pletten, og så stod den 2-1. Dette resultat holdt til slut og vi kunne nappe 3 velfortjente point. 
 
Næste kamp er på lørdag, hvor vi skal en lille tur til Falster. 

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP