Vigtigt point i Kjellerup

Lørdag var Aarhus Fremad på en svær opgave ude mod formstærke Kjellerup, og det endte med en deling med resultatet 2-2 efter vi var bagud 0-2 ved pausen. Målene blev scoret af Mathias Valentin og Khaled Paikar.

Vi startede kampen fint, og havde god kontrol med bolden, men Kjellerup er rigtig farlige på omstillinger, og det fik vi at mærke i 1. halvleg. Vi spillede bolden fint rundt, men når vi ikke fik afsluttet angrebene, så fik vi en kontra imod os. Efter 27 min. ramte Lasse Nørdam stolpen, og på modangrebet bragte Kjellerup sig foran 1-0. Vi var i den efterfølgende periode på hælene og kom bagud 2-0 lige før pausen på et flot skud fra kanten af feltet. Vi havde egentlig været ok med bolden, men forsvarede os for dårligt i flere situationer. 

2. halvleg var vi endnu skarpere og fik lagt et tungt tryk på Kjellerup, men ind ville bolden ikke selvom vi kom til nogle store chancer. Kjellerup havde en omstilling, hvor de ramte stolpen, og var det blevet 3-0 var kampen nok lukket. Men efter 69 min. kom forløsningen. Indskiftede Khaled Paikar sled sig igennem og spillede Valentin fri tæt under mål, og han reducerede dermed til 2-1. Vi pressede mere på og efter 82 min. kom belønningen, da Khaled sparkede den ind fra kort afstand til slutresultatet 2-2. I slutminutterne var Kjellerup tæt på at tage sejren, men vi red stormen af. Et vundet point og vi ligger nu nr. 3 efter halvdelen af kampene.

Næste opgør er på lørdag, hvor vi får Jammerbugten på besøg kl. 15 på Riisvangen.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP