WebMovers er ny sponsor i Aarhus Fremad

Ejerne af Webmovers er Frederik Reenberg Simonsen og Mads Frandsen er nye i familien i Aarhus Fremad og har lavet en aftale, hvor de bl.a. har fået en bande op på Riisvangen for at promovere Webmovers og synliggørelsen af deres Google Bureau.
Webmovers er et datadrevet Google Bureau med speciale i Google Ads, SEO og hjemmesideløsninger. Du kan besøge dem via deres hjemmeside: https://webmovers.dk/

Frederik og Mads siger om aftalen:
Vi er rigtig glade for at være blevet en del af Aarhus Fremad, som afspejler meget af det vi selv står for; stærke relationer og mennesker som brænder for faget. Vi er sikker på at det nye samarbejde vil skabe nye gode erhvervsrelationer, som vil gavne både Aarhus Fremad og WebMovers på kort og lang sigt. Vi har begge en stor passion for fodbold og vil fremadrettet være at finde på Riisvangen stadion. Vi tror og håber på et langt og stærkt samarbejde.

Andreas Damgaard, Aarhus Fremad siger: Det er dejligt at få nye medlemmer af sponsorfamilien. Jeg er glad for at de kan se en ide i at være med i en klub, hvor tingene skal bygges op og derigennem være med til at sætte et præg på bl.a. vores hjemmeside. Matchet er perfekt og fedt de er med på ideen om at få en bande op, så vi kommer længere i mål med den strategi.

Er du interesseret i at blive sponsor eller blive en del af nætværket i Aarhus Fremad? Så tøv ikke med at kontakte Andreas Damgaard på 21230746 eller ad@aarhus-fremad.dk til en uforpligtende snak.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs FA 2000

Seneste kamp

0 - 1

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP