21 mand i aktion, da Aarhus Fremad testede mod Lyseng

Aarhus Fremad spillede tirsdag træningskamp mod IF Lyseng, og benyttede lejligheden til at se en masse spillere i aktion. Udtrykket var tilfredsstillende ifølge træner Jacob Eichner, der kunne glæde sig over en 3-1-sejr.

Af Mathias Dueholm

Riisvangen fik tirsdag besøg af IF Lyseng til en testkamp, som led i klubbernes forberedelse frem mod den kommende sæson. Aarhus Fremad så sit snit til at give en stor del af truppen kvalificeret kamptræning, og dagens mand i spidsen, Jacob Eichner, var godt tilfreds med, hvad han så.

”Det var en kamp, hvor vi ramte et fint niveau og var i fuld kontrol i det meste af kampen. Lyseng scorer på et straffespark, men har derudover kun en enkelt afslutning på mål fra 25-30 meters afstand,” siger Jacob Eichner, inden han uddyber:

”Offensivt manglede den sidste skarphed og fælles forståelse, men det er meget naturligt med en del nye spillere, som skal lære spillestilen at kende. Vi er fint tilfredse med at score tre mål og skabe chancer til mere.”

Lyseng er ifølge Jacob Eichner bestemt ikke en modstander man bør kimse ad. I den forgangne sæson var de således en del af oprykningsspillet i 3. Division.

”Alt i alt blev vi bekræftet i, at vi har en enormt stærk gruppe af spillere. Mandag var der samlet 47 spillere til træning og kvaliteten af de spillere vi nu har, såvel nye som gamle, er virkelig lovende,” siger Jacob Eichner.

Han og Aarhus Fremad sendte ikke færre end 21 spillere i aktion i testkampen mod Lyseng, da alle markspillerne blev udskiftet i pausen. Et træk som mange nok vil forvente giver en vis uro på et fodboldhold. Men Jacob Eichner var imponeret over de svar han så sine spillere give.

”Vi er især tilfredse med, at vores spillestil kommer til udtryk uanset hvilke spillere, der er banen. Vi er ambitiøse og stiler hele tiden efter at blive bedre. Det kommer vi til at arbejde stenhårdt efter. Så vi tror på, at vi går en virkelig spændende sæson i møde i både 2. Division og Danmarksserien,” slutter Jacob Eichner.

Aarhus Fremads tre scoringer blev sat ind af henholdsvis Mikkel Petersen, Wilhelm Aksel Stage Olesen og Jesper Pedersen.

Næste træningskamp for DS-holdet er lørdag, hvor Riisvangen atter lægger græs til. Denne gang er det Viby, der kommer forbi og udgør sidste testmodstander inden turneringen sparkes i gang mandag den 8. august mod FC Djursland. Den kamp spilles også på Riisvangen, og kick-off er klokken 18.30.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs FA 2000

Seneste kamp

0 - 1

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP